Забава

...Ви благодариме што ни ги раширивте крилцата и не научивте високо да летаме!
Ве сакаат Вашите Лавчиња...
Ден 14.07.2021 децата од групата “Лавчиња “ објект Карпош 3 , во забавниот центар “Карев” се собраа да се дружат сите заедно како што и се дружеа и во градинка заедно со своите воспитувачи Соња Тошевска и Благица Вангеловска.
Благодарност на родителите за преубавата дружба и прекрасната организацијата.
 
Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: