Збогум градинке К-2

Децата од групата „Мечиња“- објект Карпош 2 се збогуваа со градинката преку интересна завршна претстава и рецитал. Проследете го кретивниот настап на нашите дечиња, кои се веќе подготвени успешно да започнат во училишните клупи.

Среќно првачиња!