Ран зеленчук

Моркови, салата, спанаќ, лукче, краставичка и домат заедно ги викаме ран зеленчук. Убави и свежи, богати се со разни витамини. Децата го цртаа, моделираа и учеа за раниот зеленчук.
 
Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: