Праисториски животни и диносауруси

Групата „Јаболчиња“ 4-5 год. од објектот Карпош 3, го реализира проектот „Праисториски животни во Р.С. Македонија и диносауруси", во кој уживавме сите. Посебна благодарност до родителите кои се вклучија во изработка на Дино-капчињата, кои додатно ги израдуваа дечињата.

Благодарност за соработката!