Светски ден на Родителите

Го славиме светскиот ден на Родителите ( 1ви Јуни ). Длабочината на љубовта на родителите спрема своите деца не може да се измери. Не се споредува со ниту една друга врска. Да им се заблагодариме за се што прават за нас.
 
Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: