Најубавите шумски животни

Во рамките на проектот „Дивите животни во Република Северна Македонија - Рисот како национален симбол“ децата од групата Мечиња објект Карпош 2 направија завршна изложба на изработките кои беа во склоп на проектот. Со нивните прекрасни и креативни творби ја украсија нашата градинка и покажаа што се можат да направат нивните вредни раце.
 
Фотографиите и видеата можете да ги погледнете на следниот линк: