Среќен почеток првачиња

Почитувани родители,

Бидејќи во тек се уписите на првачиња, Стручниот тим на нашата градинка Ви подготви препораки кои се однесуваат на неколку аспекти од развојот на децата, физичка, социо-емоционална и когнитивна подготвеност за училиште. 

Среќно, идни првачиња.

Препораките може да ги погледнете на следниот линк: