Сообраќајни знаци

Денешниот ден беше посветен на сообраќајните знаци и нивното значење. Децата преку практични примери и слики се запознаа со: семафорот, пешачкиот премин и знаците кои се поставени на улиците.
 
Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: