Подготовки за Велигден

Подготовки во пресрет на големиот Христијански празник Велигден. Децата изработиа прекрасни велигденски корпи, гнезда, украси, зајачиња а со интересни техники за фарбање ги украсуваа велигденските јајца.
 
Фотографиите и видеото можете да ги погледнете на следниот линк: