Пролет мила расцвета

Пролет мила расцвета, сонце топло огреа на зелена ливада, се игра оро весело. Дрвјата расцутеа, цвеќињата ја обоија пролетта, мириса на пролет.
 
Фотографиите и видеото можете да ги погледнете на следниот линк: