Благодарност

Две групи од нашата градинка добија донација од мали слатки пакетчиња и детски хигиенски средства.

Благодарност до Орбико Доо, Харибо-Македонија и Макпромет-Штип за убавото изненадување кое го подготвија за 1-ви Април Денот на шегата.