Вулкан

Децата од групата Мечиња, објект Карпош 4 преку забавен експеримент „Ерупција на вулкан“ се потикнаа да истражуваат, а истовремено да покажуваат радост и задоволство од успешно завршената работа.

Фотографиите и видеото можете да ги погледнете на следниот линк: