Развигорче

Дувна ветре развигорче, нишна гранче над изворче
Дувна ветре будигора, разелени сто јавора.......
Преку песна и ликовни творби на сончеви зраци децата ја разбудија пролета.

Фотографиите и видеата можете да ги погледнете на следниот линк: