Ден на шегата

„Дечињата се маскирани,
под маска секој се крие,
да откријам јас неможам
но можете ли деца вие?“

Дворот на нашата градинка денес беше исполнет со многу насмевки, радост, смеа, игри и секако со креативни костими и маски. Бевме принцези, пчелки, пеперутки, омилени детски ликови и низ забава го одбележавме денот на шегата Први април.

Фотографиите и видеото можете да ги погледнете на следниот линк: