Играм и пејам за мојата мајка

Нашата градинка учествуваше на манифестацијата „Играм и пејам за мојата мајка“ организирана од Детскиот културен центар „Карпош“. Децата од големите групи учествуваа на изложбата со кретивно изработени честитки и цртежи кои беа посветени на мајките.