Хуманитарна акција

Во нашата градинка во тек е хуманитарната акција „Земи срце подари насмевка“ за помош на нашето другарче Марко. Хуманитарната акција ќе трае цела недела а учество со интересни книги и изработки зема Eдукативниот книжевен центар Скампер.
Ви благодариме за Вашите донации.