Честитка за Мама

“Овој цвет на МАМА,
долго ќе и трае,
а колку ја сакам само таа знае “.

Со изработка на честитки и пеење на песни, го празнуваме денот на жената, мајката, бабата.

СРЕЌЕН 8ми МАРТ.

Фотографиите и видеата можете да ги погледнете на следниот линк: