Пингвин

Креативни игри и активности со кои патувавме низ поларните краишта, и ги научивме најпознатите поларни животни. Едно од нив најинтересно за децата - пингвинот!
„Иако се птици пингвините не летаат
Туку како луѓето - на две нозе шетаат“

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: