Зимска облека

Зимата, снегулките и ладното време не ни можат ништо доколку сме облечени во зимска облека. А која е таа? Децата ја нацртаа и покажаа облеката која не штити од студените денови.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: