Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Што ни донесе Дедо Мраз?

Денес децата, радосни и весели, во првиот ден на новата година раскажаа и нацртаа што им донесе Дедо Мраз.

Фотографиите и видеото можете да ги погледнете на следниот линк: