Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Дедо Мраз и кај нас

Децата од средните групи, во нашата градинка, со нивниот новогодишен настап Ви посакуваат СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ!!!