Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Многу сакам, многу сакам снег

Доаѓа Новата година! Децата од нашата градинка заедно со воспитниот кадар подготвија новогодишен настап со забавни песни и игри за Новата година, елката и Дедо Мраз.
Проследете го прекрасниот настап на децата од големите групи и уживајте во него.
Ви посакуваме Среќни Новогодишни и Божиќни празници.