Празнични игри и радости

„НОВОГОДИШНИ ЖЕЛБИ“

Празнични игри и радости. Се радуваме на подготовките за деновите што следат преку игра, прошетка и раскази.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: