Инсектариум

Во рамките на проектот "Мали ама важни инсекти" децата од групата Пчелки објект Карпош 2 се запознаа со различни видови инсекти. Преку ликовна активност совладоа вештини и оспособување на прстите и дланките за одредена активност.