Новогодишен хуманитарен базар

Новогодишна магија во дворот на нашата градинка! Креативни изработки од децата и родителите беа изложени на Новогодишниот базар, настан од хуманитарен карактер. Преку заедничко дружење и забава, сите заедно покажавме дека и во ова време може да бидеме хумани.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: