Во светот на бајките

„Кога заоѓа сонцето, денот што го позлатува
Едно дете сонува, во светот на бајките патува
Таму е толку волшебно, лета сонот на крилест ат
Сите можни чудеса во светот на бајките живеат...“

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: