Од вкусно, повкусно

Стручниот тим од нашата градинка заедно со децата од групата Јаболчиња подготви интересен проект наречен „Од вкусно, повкусно“.
Дел од храната која останува, а може повторно да се употреби, ја претворивме во вкусна и здрава ужинка. Додадовме уште неколку потребни состојки и сите уживавме во прекрасниот вкус на нашиот леб од банана наречен Лебанана. На повидок се нашите нови и интересни рецепти!!