Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

XIX манифестација „Со песна до звездите“

На покана од страна на градинката „СВЕТИОНИК“ од Бар, Црна Гора по повод XIX манифестација „Со песна до звездите“ - Светски ден на детето и 19ти роденден на градинката, нашата градинка зема учество во online манифестацијата со група на деца од 4-5 години.
Ви Благодариме на поканата