Есен

Неделата ја одбележавме во правење на есенски пејсажи, различни творби користејќи природни материјали и инспирации добиени од прекрасната есен и нејзините убавини, како едно од најубавите годишни времиња.
Децата уживаа во шуштењето на лисјата под нозете. како и во сите звуци на природата, експериментираа со водата и учеа за нејзиниот пат во природата.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: