Светски ден на штедење

Денес го одбележавме „Светскиот ден на штедењето“ со креативни работилници и учество на традиционалниот детски ликовен конкурс по повод месецот на штедење.Ликовниот конкурс беше организиран од НЛБ Банка на тема „ Ги истражуваме убавините на нашата земја со Тиби и Штуки“.Голема благодарност до ХАЛК Банка и НЛБ Банка за соработката и интересните подароци за нашите дечиња.