Сетила за мирис и вкус

Оваа недела преку интересни експерименти децата од сите три објекти учеа за сетилата за мирис и вкус, пробуваа различни вкусови и чувствуваа мириси. Низ игра и забава ги препознаваа и изразуваа своите емоции и емоциите на своите другарчиња.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: