Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Што има нашето тело

Со песничката „Што има нашето тело“ нашите дечиња од објектот Карпош 2 се запознаа со човековото тело, но и преку игрите „Моите игри со другарчињата“, „Запознај го своето тело“, „Како изгледам јас, а како ти?“, „Другарче од геометриски форми“ се забавуваа и учеа.

Фотографиите и видеото можете да ги погледнете на следниот линк: