Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Запознавање со човековото тело

„Jас во огледало“, „Состави го телото“, „Деловите на човековото тело“, „Насликај го другарчето“, „Како изгледаш ти“.... се дел од интересните и забавни игри преку кои децата од објект Карпош 4 се запознаа со човековото тело.