Ликовен хепенинг - К2

Детска недела „Ликовен хепенинг“ објект Карпош 2

Децата од нашата градинка преку Ликовен хепенинг го одбележаа 11 Октомври, Денот на народното востание. Изработија креативни цртежи во различни ликовни техники „Знамето наше“.