Ден на срцето К-2

Секоја година на денешен ден,насекаде во светот, се одбележува „Денот на срцето“ со цел да се зголеми свесноста за улогата на срцето како еден од највиталните органи во нашето тело. Вредните дечиња од нашата градинка објект Карпош 2 го одбележаа овој ден со изработка на различни проекти и организирање на интересни активности.
#сегрижиме