Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Професија “Слаткар“

Дечињата од нашата градинка објект Карпош 4 се зпознаа со професијата слаткар. Нашиот родител - гостин ја презентираше оваа интересна професија, која кај децата предизвика големо внимание и убаво и слатко задоволство, вкусувајќи ги крофничките.