Професија Пица мајстор

Што е ПИЦА МАЈСТОР? Што работи? Каква униформа има? Какви пици прави? Како се прави пицата? Прашања преку кои децата од нашата градинка, објект Карпош 4, се запознаа со уште една професија. А пиците, ммм превкусни - на сите ни се допаднаа. Благодарност до нашите гости, родители!!!