Професија “Музичар“

Еден ден јас ќе бидам МУЗИЧАР.

Нашите гости од ДМБУЦ „Илија Николовски - ЛУЈ“ не запознаа со музичкиот инструмент виолина, а ни се претставија и со неколку дела од нивниот репертоар. Децата уживаа во прекрасните звуци на виолината.

Благодарност до нив и до мајката која ни го овозможи ова.