Професија “Стоматолог“

Децата од големите групи во нашата градинка, објект Карпош 3, се запознаа со професијата “Стоматолог“. Наши гости беа стоматолозите од Поликлиника „Букурешт“ кои преку интересна интеракција со децата им ја презентираа својата професија.