Домашни животни 2019

Вредните рачиња на најмалите деца од објектот Карпош 3 и овојпат со интересни ликовни творби, во разни ликовни техники и материјали. Група "Пчелки“ со отпечаток од раче - домашни птици"Пи-пи", група "Бубамари", техника на  печатење со темперни бои - "Животни на фарма" и група "Мечиња" со комбинирана ликовна техника - "Малото јагне“.