Роденден на градот Скопје 2019

Роденденот на градот Скопје - 13ти ноември, го одбележавме во градинката преку интересна едукативна презентација за градот Скопје придружена со заедничка приредба, игри и песни за градот, могу забава и музика. Среќен роденден Скопје!!