Саем на Книгата 2019

31.МЕЃУНАРОДЕН САЕМ НА КНИГАТА 2019
ДЕТСКО КАТЧЕ НА ШТАНДОТ НА ЕДУКА МАК
9.05.2019 (четврток) 11:00 часот
 
Децата од постара предучилишна возраст 5-6 години ( групата на  Наташа и Зорица) од објект К-3 учествуваа на МУЗИЧКАТА РАБОТИЛНИЦА со СУПЕР СМЕШКА и д-р Тереза Крцоска на штандот на ЕДУКА МАК, со многу забава, награди, дипломи и многу смеа.