Мартинки 2019

Нов месец....1-ви март, па и традицијата со мартинки ја одбележавме. Зухра подготви мартинки, децата се закитија,а потоа за слатко да ни започне и овој месец и како надополнување на професијата СЛАТКАР се почастивме колачиња во Палма...