Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Книгата пријател на детето 2019

Во библиотеката „Другарче“, на 22.02.2019 година се одржа првата едукативна работилница од проектот „Книгата пријател на детето“. Децата од градинката „Орце Николов“ - Скопје со наставничките Наташа Тодоровска и Зорица Јаневска изработија книги со цртежи од нивните омилени сликовници.