13ти Ноември

„Денес во Скопје знамиња се веат
денес за Скопје песни се пеат!
Роденден слави градот наш убав
празнуваме сите со радост и љубов!“
Со интересни илустрации, цртежи и песни денеска го одбележавме 13ти Ноември - Денот на ослободувањето на Скопје.

Фотографиите и видеата можете да ги погледнете на следниот линк: