Есента е волшебна

Есента, едно од најубавите годишни времиња, ги маѓепсува улиците, парковите, дворовите на градинките. Со сета своја убавина создаде волшебна бајка и во нашата градинка и беше инспирација за многубројни активности.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: