Есенски пејсаж

Есента со своите прекрасни бои и убавини, беше инспирација за многубројните денешни креативни активности, во нашата градинка. Сите заедно игравме, се забавувавме, цртавме и боевме.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: