Хуманитарен настан

Почитувани родители,

Голема благодарност за прекрасните книги, сликовници и играчки кои беа донирани од Вас родителите, во нашата градинка, по повод хуманитарната акција „Секој заслужува насмевка“. Со нашата зедничка хуманост ги израдувавме децата од СОС „Детско село“.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк: