Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Интернационален ден на мајчиниот јазик

Нашиот гостин писател, поетот за деца Васил Мукаетов, ни помогна во одбележувањето на 21 февруари Интернационалниот ден на мајчиниот јазик, не запозна со неговата професија и убавината на македонскиот јазик. Ви благодариме за прекрасното дружење!!!