Јави се сега  +389 23 072 016  Сподели на Фејсбук 

Посета на ТВ 24

Ден исполнет со нови интересни  доживувања. Децата од нашата градинка, објект Карпош 4 (5-6 години) ја посетија ТВ 24 ВЕСТИ, а таму возбудени, среќни и љубопитни научија за нови професии - КАМЕРМАН, ВОДИТЕЛ, НОВИНАР.